Albania: Results remain a secret after first semi final

On the first night of Christmas, the first semi final of the 54th edition of Festivali i Këngës took place in Albania. The results however, remain a secret until the second semi final has been held tonight, on the 26th of December. UPD: Results now added

These shows with lots of grandeur and a live orchestra will be used once again to select the Albanian entry for the Eurovision Song Contest. In the first semi final, 15 songs took part to fight for nine tickets for the final on the 27th of December.

This was the line-up of the first semi final in Albania, you can watch their performances here at ESC Daily. We have highlighted the qualifiers in bold:

1. Egzon Pireci – Triumf

2. Grupi “Simbol” – Artiste

3. Voltan Prodani – Dëgjoje këngën o atë

4. Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro

5. Sigi Bastri – Engjëll i lirë

6. Dilan Reka – Buzëqesh

7. Luiz Ejlli – Pa mbarim

8. Nilsa Hysi – Asaj

9. Orgesa Zaimi – Një shishe në oqean

10. Erga Halilaj – Monolog

11. Florent Abrashi – Të ndjek çdo hap

12. Teuta Kurti – Në sytë e mi

13. Kozma Dushi – Një kafe

14. Aslajdon Zaimaj – Merrmë që sot

15. Egert Pano – Mos ik